När du använder våra sidor, kommer forskningsperson.se att lagra så kallade ”cookies”, vilket är en liten mängd information som vi skickar till din webbläsare.. Läs vår Cookie Policy. Stäng

Blodprovsstudier

Vi söker personer som kan tänka sig donera blod för forskning och utveckling av nya analysmetoder.

Genom att registrera dig i vår databas är du först med att få utskick när vi startar nya studier, bland annat våra blodprovsstudier. Oftast kommer du på ett kort besök (ca 15-30 min) för att lämna ett eller flera blodprov. Hur ofta du kan komma beror på hur stor mängd blod som du lämnar i studien. Mängden blod och kriterier för studierna varierar men överstiger aldrig en normal bloddonation (450 ml). För de flesta blodprovsstudier annonserar vi inte här på forskningsperson.se utan gör endast utskick till vår databas. Vad blodet kommer att användas för står specificerat i respektive utskick. 

För tillfället utför vi främst blodprovsstudier på vår klinik i Uppsala. Eftersom det inte utgår någon reseersättning i dessa studier ser vi gärna att du bor nära.

Vi har både pågående och kommande blodprovsstudier. Registrera dig i vår databas via formuläret nedan.

Anmäl ditt intresse för studien

Våra kliniker

Vi har kliniker i Uppsala och Stockholm där vi genomför klinisk forskning på uppdrag av akademin, läkemedelsindustrin och andra kontraktsforskningsföretag. Alla studier genomförs enligt de regler och riktlinjer som gäller för klinisk forskning i människa. Samtliga studier har godkänts av Etikprövningsmyndigheten innan de startar.

CTC Akademiska

Akademiska sjukhuset (ing 85 vån 2) 
751 85 UppsalaTelefon: 018-30 33 00
E-post: info@ctc-ab.se

Karta
CTC Oscar

Dag Hammarskjölds väg 10C 3 tr
752 37 UppsalaTelefon: 018-30 33 00
E-post: info@ctc-ab.se

Karta
CTC MTC

Dag Hammarskjölds väg 14
752 37 UppsalaTelefon: 070-957 48 00
E-post: mtc@ctc-ab.se

Karta
CTC Karolinska

Karolinska vägen 22
171 64 SolnaTelefon: 073-153 21 00
E-post: karolinska@ctc-ab.se

Karta